Мій список блогів

неділю, 5 серпня 2018 р.

ВІДКРИЙ ДЛЯ СЕБЕ РІДНЕ МІСТО


Літо – це час мандрівок та подорожей. Хтось поспішає відпочити на морі, а комусь хочеться подальше втекти від галасливого міста та знайти спокій та умиротворення десь у горах.     Але, на жаль, не у всіх наших користувачів-дітей є реальна можливість поїхати на літній відпочинок. Проте чудово можна відпочити і в своєму рідному місті  Нововолинську. В цьому пересвідчилися бібліотекар Лариса Крилова разом із дітьми, вирушивши в рамках проекту «Літня регата» на бібліопікнік «Веселися, грай та книжечки читай» мальовничими куточками нашого міста.
        Милуючись його красою, дітлахи із розповіді бібліотекаря довідалися історію  створення міста Нововолинськ, дізналися про його почесних жителів.

А також пересвідчилися, що можна чудово відпочити, весело та цікаво провести свій час у своєму рідному та мальовничому місті.








        Приємним доповненням  нашої мандрівки стали солодкі подарунки від мережі магазинів «Смаколики», за які висловлюємо слова вдячності керівнику Шульгачу Олександру Віталійовичу.

Сподіваюся, що такі  заходи сприятимуть розширенню кругозору дітей, допоможуть їм краще пізнати свій рідний край, а книжки краєзнавчої тематики стануть для них захоплюючим читанням.

А після цього в рамках літньому кінозалі «Запрошуємо до країни Мультляндії» діти переглянули свої улюблені мультфільми.