Мій список блогів

середу, 15 серпня 2018 р.

ВЕСЕЛИСЯ, ГРАЙ І КНИЖЕЧКИ ЧИТАЙ


Весело та гамірно було в Нововолинській міській бібліотеці для дітей, коли на бібліопікнік до нас завітали дітлахи зведеної старшої групи №1 ДНЗ №6 разом з вихователем Ніною Олександрівною Мельничук.
Переступивши поріг бібліотеки, їх зустріло розмаїття цікавих, яскравих книг, газет та журналів. Допитливі малята уважно слухали розповідь бібліотекаря Лариси Крилової про бібліотеку та її «жителів» – книжок. Діти дізнались, що означає слово «бібліотека», коли з’явилися перша паперова та перша друкована книги, а нові терміни «абонемент», «читальний зал», «стелаж», «формуляр» поповнили словниковий запас дошкільнят.
Перше знайомство з бібліотекою для дітвори було незвичайним, загадковим і казковим. Цікавим доповненням бібліопікніка став захоплюючий аукціон загадок, а бібліотечний калейдоскоп «Казка в гості поспішає» допоміг пригадати веселі, чарівні казки та відомих персонажів.



Усміхнені обличчя дітей та сяючі оченята свідчили про те, що захід всім сподобався. Сподіваємось, що ми зуміли «розбудити» у них інтерес до читання. І книги будуть супроводжувати їх протягом всього життя.