Мій список блогів

четвер, 7 червня 2018 р.

ЛІТО В БІБЛІОТЕЦІ – СВЯТО ЩОДНЯ!


Канікули! Літо – це один з найкращих сезонів року, який надає багато варіантів для проведення часу. Можна цілими днями гуляти на вулиці, ходити на море, озеро, річку, насолоджуватися природою, а ввечері милуватися заходом, а ще можна гарно та цікаво провести час в бібліотеці.
Дитяча книгозбірня має широкі можливості для того, щоб зробити дозвілля дитини не тільки приємним і цікавим, а й змістовним, і тому запрошує всіх дітей провести з нею літо.
У міській бібліотеці для дітей стартував проект «Літня регата», в рамках якого цього погожого сонячного дня пройшли літні читання «Читаємо завжди – читаємо скрізь». Бібліотекар відділу обслуговування 5-9 класів Олена Рябая ознайомила дітей з новинками дитячої літератури. Та запропонувала дітям завжди дружити з книгою тому, що книга – мудрий друг, який не вміючи говорити розказує про незвичайні пригоди і подорожі, про навколишній світ, про різні чудеса. А наприкінці діти мали змогу потримати в руках новенькі дитячі книжки і детальніше з ними ознайомитися.




Щочетверга хлопчики та дівчатка разом з книжковими героями будуть мандрувати, пізнавати, грати, творити.
Наступна зустріч буде ще цікавішою. Чекаємо!