Мій список блогів

пʼятницю, 9 червня 2017 р.

СВЯТО МОРОЗИВА У НОВОВОЛИНСЬКІЙ МІСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ ДЛЯ ДІТЕЙ

10 червня у всьому світі відзначають Всесвітній день морозива. Саме в цей день вирішили святкувати це свято через те, що з цієї пори продаж морозива стає масовим. Не випадково, що день морозива відзначають влітку в спеку, коли кожен від малого до великого мріє покуштувати ці чудові ласощі.
І тому саме солодкій темі морозива було присвячене чергове засідання гуртка «Юні бібліотекарі», яке зібрало всіх гуртківців на ігровий калейдоскоп «Найсмачніший день у році». На початку бібліотекар Лариса Крилова розповіла про історію виникнення морозива та легенди пов’язані із ним.
Після цього на свято завітав Ведмідь Добрячок (Роман Шуляк) із християнського телеканалу Надія, який разом з дітьми співав та танцював у веселому караоке. 



Ну а яке ж свято без цікавих конкурсів. Із великим захопленням та ентузіазмом діти дегустували та відгадували на смак сорти морозива, ліпили його із пластиліну та змагалися на швидкість у поїданні цієї смакоти. А за свої старання отримали морозиво від ТМ «Лімо».







Тож хочемо висловити слова подяки підприємцю і депутату Віктору Яремі за солодкі подарунки, ПП Лідії Лукашук за святкове оформлення та Роману Шуляку за веселий супровід свята. Щиро вдячні вам, адже ми з вами подарували справжню казку, щастя, радість і безліч яскравих та позитивних емоцій дітям та не залишили байдужими із них нікого, бо безсумнівно, що Свято Морозива — це одне із їх улюблених свят.