Мій список блогів

четвер, 22 червня 2017 р.

ПОЧИТАЄМО, ПОГРАЄМО, КАЗКИ ВІДГАДАЄМО

Тривають веселі літні канікули і цьому радіє дітвора. Відпочиваючи у різноманітних таборах відпочинку, вони набираються сил та наснаги на весь наступний навчальний рік, а також «поповнють свій багаж» новими знаннями  та закріплюють  вивчене.
Для того, щоб організувати цікаве дозвілля та пригадати всіма нами улюблені добрі і мудрі казки бібліотекар Лариса Крилова для дітей загону «Смайлик» табору відпочинку з денним перебуванням «Дзвіночок» на базі ЗОШ №3 (старший вихователь Олена Василівна Карпець) в рамках проекту «Літня регата» провела конкурсно-ігрову карусель «Почитаємо, пограємо, казки відгадаємо».
Граючись та розважаючись дітлахи розпізнавали казкових персонажів, розгадували телеграми від них, змагалися в казково-спортивній естафеті та відгадували загадки. 





А прочитавши разом із дітьми уривки із улюблених казок, бібліотекар Лариса Крилова зазначила, що  казка жила, живе і вічно буде жити. Вона буде існувати стільки, скільки будуть жити люди. І хоча вона буває сумна і весела, однак завжди навчає нас розуму, висміює ледачих і хвальків. Дарує щедрість, багатство хорошим людям та вчить, що добро завжди перемагає зло.