Мій список блогів

понеділок, 31 жовтня 2016 р.

УРОК ПРИРОДИ «ОСІННІ ФАНТАЗІЇ»

Повноправною володаркою господарює  за вікном чарівниця-осінь і усе змінює на свій лад. Немов справжня художниця, розмальовує дерева в жовто-червоний колір та все кругом «посипає» своєю чарівною позолотою.
Саме такої чудової осінньої днини бібліотекар Лариса Крилова в рамках гуртка «Юні бібліотекарі» для   учнів 1-А класу  Нововолинської гімназії (класний керівник О.А. Власюк) провела урок природи «Осінні фантазії», так, як більшість дітей є активними членами цього гуртка. Слід зазначити, що всі старанно підготувалися до уроку, адже вивчили та розповіли багато віршів, заспівали пісні про цю чудову пору року. А також приємно вразили своїми знаннями прислів’їв та народних прикмет передбачення погоди.
Після цього учні ще й позмагалися у веселих осінніх  іграх та конкурсах. А також бібліотекар розповіла дітям багато цікавинок про чарівницю-осінь.

         Дуже весело та змістовно пройшов урок, тому що дітлахи відпочили, дізналися багато цікавого, а також почастувалися дарами осені. І хай ця чарівниця буде для нас прихильною, доброю, щедрою на радість і любов.



А у відділі обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів організовано тематичну викладку літератури «Барви золотої осені», де кожен бажаючий зможе знайти багато цікавої та корисної інформації. Тож запрошуємо всіх до нашої бібліотеки.