Мій список блогів

четвер, 27 березня 2014 р.

Чергове засідання гуртка «Юні бібліотекарі»

Нарешті прийшов період весняних канікул. Всі діти  мають змогу трохи перепочити. Під час канікул не забувають вони відвідувати  і бібліотеку. Адже знають, що там  можна не тільки прочитати гарні книжки, але й цікаво та з користю провести свій час.

понеділок, 24 березня 2014 р.

Прес-мандрівка


В рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання в бібліотеці пройшла прес-мандрівка «Щоб все добре діти знали, є газети і журнали». Мета заходу-ознайомити учнів із дитячими журналами, розвивати пізнавальні інтереси, розширювати читацький кругозір, сприяти вихованню доброзичливості, товариськості, шани до рідного слова.

пʼятницю, 21 березня 2014 р.

Літературне свято

       Під час Всеукраїнського тижня дитячого читання в бібліотеці було проведено літературне свято «Запрошує місто Книгоград» з учнями 6-А класу ЗОШ №7 (класний керівник Ірина Степанівна Скібіцька).

Сторінки творчості Лариси Письменної


       Нещодавно у міській бібліотеці для дітей для учнів 3 – 4 класів відбулася  письменницька лавка, приурочена до сторіччя від дня народження дитячої письменниці Лариси  Письменної.


четвер, 20 березня 2014 р.

Бебі –шоу


           19 березня в рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання  в нашій бібліотеці  відбулося бебі – шоу «Звірята лікують книгу».

Семінар бібліотекарів


19 березня на базі міської бібліотеки для дітей відбувся міській семінар бібліотекарів структурних підрозділів ЦБС та бібліотекарів шкільних бібліотек на тему «Підвищення читацької активності в контексті Концепції державної цільової програми підтримки читання».

вівторок, 18 березня 2014 р.

Книжчині іменини





            17 березня у бібліотеках міста розпочався Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Відбулось свято і у міській бібліотеці для дітей.

понеділок, 17 березня 2014 р.

Увага! Увага!




Запрошуємо взяти участь в обласному конкурсі юних казкарів «Казку складаю сам», який проходитиме з лютого по грудень 2014 року серед учнів 1-9 класів.

неділю, 16 березня 2014 р.

Престиж-зустріч у бібліотеці



23 лютого Україна святкує День захисника Вітчизни, свято, яке із Дня Радянської армії перетворилося на всенародний чоловічий день.  З нагоди цього свята у міській бібліотеці для дітей відбулася престиж-зустріч з військовим комісаром Нововолинського ОРВК підполковником Олександром Анатолійовичем Плужником та учнями 6-А класу гімназії (класний керівник О.Є.Уманець). Завідувач бібліотеки розповіла дітям про заснування свята, гість продовжив розповідь про сучасний стан збройних сил України. А щоб побачити які сильні та мужні наші майбутні захисники бібліотекарі запропонували кілька конкурсів, у якому всі бажаючі могли проявити себе, а саме: «Аси піднебесся», де діти майстрували і запускали літаки, «Хто сильніший» - змагання на руках, «Наші солдати розумні і сильні» - продовжували прислів’я, «Хто швидше одягнеться».