Мій список блогів

четвер, 20 березня 2014 р.

Семінар бібліотекарів


19 березня на базі міської бібліотеки для дітей відбувся міській семінар бібліотекарів структурних підрозділів ЦБС та бібліотекарів шкільних бібліотек на тему «Підвищення читацької активності в контексті Концепції державної цільової програми підтримки читання».

Учасники семінару прослухали виступи  «Публічна бібліотека і користувач: формування і підтримка якісного читання», «Читання як стратегічно важлива компетентність для сучасної  молодої людини»,«Книга у вихованні духовних цінностей молодших школярів», «Місце читання у структурі вільного часу дітей», «Роль і місце художньої книги у структурі читання молодого користувача». Прийняли участь у  професійному перехресті: «Комфортність обслуговування користувачів», де своїми напрацюваннями з присутніми поділись бібліотекарі ЦБС та  бібліотекарі шкіл.
У роботі семінару взяла участь заступник директора по виховній роботі ЗОШ №7 Костюк О.С.
Всі присутні мали змогу переглянути масовий захід   «Бебі-шоу «Звірята лікують книгу», та познайомитися з творчістю Володимира Денисюка на інформаційному бібліогіді «Дивосвіт творчості Володимира Денисюка», який провела бібліограф ЦБС О.М.Кухарук.
Семінар закінчився обміном думками, обговоренням та підсумками роботи.