Мій список блогів

пʼятницю, 19 грудня 2014 р.

До міської бібліотеки для дітей завітав Святий Миколай

У ніч із 18 проти 19 грудня до нас приходить Святий Миколай. З особливим нетерпінням цього свята чекають діти, тому що в Україні  Святий Миколай завжди вважається покровителем і заступником дітей. І всі вони чудово знають,   що за їхню слухняність та старанність він принесе їм безліч подарунків та миколайчиків.
Напередодні свята Миколая до міської бібліотеки для дітей завітали вихованці групи «Грайлик» ДНЗ №4 
(вихователь Н.А.Селедець). На початку зустрічі бібліотекар Л. В. Крилова ознайомила дітей з історією та традицію  свята.
Після цього з’явився Антипко (учень 6-А класу гімназії Павловський М.), який хотів зіпсувати свято та роздати дітям різочки замість подарунків. Але на допомогу прийшов Ангел (учениця 6-А класу гімназії  Цьона А.) та прогнав нечемного Антипка, тому що на свято Миколая добро завжди перемагає зло.
 З великим нетерпінням діти чекали на прихід Миколая (В.М.Ковальчук), якого закликали піснею «Ой, хто, хто Миколая любить», тому що вони  дуже старанно підготувалися до зустрічі з ним. Вони вивчили багато віршів, пісень, розповідали дідусеві, які вони чемні, та слухняні. А за це Миколай обдарував їх солодкими подарунками, які люб’язно надавав підприємець Бадзюнь В.М.
Працівники міської бібліотеки для дітей висловлюють велику подяку Віталію Миколайовичу. Нехай добрий Святий принесе щастя й благополуччя йому та його родині. І всіх нас освятить найкращими людськими чеснотами і благословить на добрі справи. Бо найбільше щастя – це творити добро.